Opis

11 DANA/8 NOĆENJA

 

GRUPNI POLASCI:

21.11. – 1.12.2015.

28.12. – 7.1.2016.

19.2. – 29.2.2016.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN/ ZAGREB – ISTANBUL – BANGKOK

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso 90 minuta prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije od strane pratitelja putovanja te prijava na let za Istanbul na liniji TK 1056 (Turkish Airlines) i polijetanje zrakoplova u 21:15 sati. Dolazak u Istanbul predviđen je u 23:20 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Bangkok na liniji TK 068 (Turkish Airlines) u 00:55 sati. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

 

  1. DAN/ BANGKOK

Predviđeni dolazak u zračnu luku Bangkok u 14:50 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku sastanak s predstavnikom lokalnog agenta. Obavljanje pograničnih i viznih formalnosti te organizirani transfer do hotela 4* u Bangkoku. Prijava i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak na krstarenje po rijeci Chaophraya s uključenom večerom. Povratak u hotel i noćenje.

 

  1. DAN/ BANGKOK

Doručak. Odlazak u poludnevni razgled Bangkoka: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnom pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho – hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Ručak u lokalnom restoranu. U poslijepodnevnim satima plovidba klongovima (kanalima – ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun – hramu Zore. Navečer odlazak u Siam Niramitr na večeru s folklornim spektaklom gdje ćete moći vidjeti tradicionalne folklorne plesove i pjesme iz različitih regija Tajlanda. Po završetku večere povratak u hotel. Noćenje.

 

  1. DAN/ BANGKOK

Doručak. Odlazak rano ujutro prema najpoznatijoj Damnoen Saduak – plutajućoj tržnici. Neće vam biti žao rano ustati, jer ćete tako imati priliku vidjeti i doživjeli kako lokalno stanovništvo trguje, i to na način trampe – zamjene jednog dobra za drugo, a sve to probijajući se čamcima kroz bogatu ponudu robe koja sa nalazi upravo na čamcima koji su biti pokretne trgovine. Posjet poljima soli na kojima ćete prisustvovati demonstraciji proizvodnje kokosovog smeđeg šećera ili ćete se moći okušati u vožnji broda sa savijenim pramcem i kupiti nešto sa plutajuće tržnice. Ručak. U poslijepodnevnim satima povratak u Bangkok. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

  1. DAN/ BANGKOK – PHUKET

Nakon doručka odjava iz hotela, a zatim organizirani prijevoz do zračne luke Bangkok. Po dolasku u zračnu luku prijava na let i polijetanje zrakoplova za Phuket. Po dolasku u Phuket transfer do hotela 4*. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

 
 

  1. 9. DAN/ PHUKET

Smještaj u hotelu na plaži na osnovi 5 noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo neki od fakulativnih izleta poput cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Islamd (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd. Phuket je najveći tajlandski otok i jedno od najomiljenijih tajlandskih ljetovališta s predivnim pješčanim plažama obrubljenim palmama, toplim morem, gostoljubivim ljudima, prekrasnim hotelima, odličnom hranom, bujnim tropskim raslinjem, brojnim mogućnostima za vodene sportove, shopping i zabavu u brojnim restoranima, barovima i noćnim klubovima. Kombinacija svega ovoga čini idealan ambijent za nezaboravan odmor.

  1. DAN/ PHUKET – BANGKOK

Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke Phuket. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Bangkoku. Nastavak leta prema Istanbulu u 23:45 sati na liniji TK 069 (Turkish Airlines).

 

  1. DAN/ ISTANBUL – ZAGREB  

Dolazak u Istanbul predviđen je u 05:05 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Zagreb u 10:00 sati na liniji TK 1053 (Turkish Airlines). Dolazak u Zagreb u 11:15 sati. Završetak putovanja.

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:

21.11.2015………………………………………………………11.490 kn

28.12.2015………………………………………………………16.990 kn

19.2.2016………………………………………………………..11.990 kn

 

Doplata za jednokrevetnu sobu:

21.11.2015., 19.2016…………………………………………2.800 kn

28.12.2015……………………………………………………….3.690 kn


Obvezna doplata za pristojbe zračnih luka…….…….2.950 kn

 

First Minute popust na osnovnu cijenu 5% za rezervacije do 60 dana prije polaska!
MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

 
CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Bangkok – Zagreb, unutarnji let Bangkok – Phuket – Bangkok, smještaj u hotelima 4* na osnovi 8 noćenja s obrocima prema programu razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju po programu putovanja, lokalnog vodiča na engleskom jeziku, pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku, prijevoz modernim klimatiziranim autobusom,  trošak organizacije putovanja, putno zdravstveno osiguranje.
CIJENA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, dodatne usluge, obroke i izlete, napojnice vodiču i vozaču na putu, vizu za Tajland, doplatu za manji broj prijavljenih putnika, osobne troškove te osiguranje od otkaza putovanja.

 

OBAVEZNE DOPLATE: pristojbe zračnih luka 2.950 kn, napojnice vodiču i vozaču 35 EUR – plaćanje na licu mjesta, viza za Tajland – 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu od 80 kn), doplatu za manji broj prijavljenih putnika 360 kn po osobi.

 

NAPOMENE
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.

Agencija pridržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

 

 

 

 

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr