Opis

BUDIMPEŠTA PUTOVANJA ZA 1. MAJ

TERMIN: 29.04.-01.05.2016.

PROGRAM:

1. DAN

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati.

Polazak iz Pule s parkirališta PLODINE u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, s tunela Učka u 05:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati.

Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar prema Zagrebu i dalje u pravcu Čakovca i graničnog prijelaza Goričan. Vožnja s usputnim zaustavljanjima. Nastavak vožnje prema Budimpešti gdje stižemo u popodnevnim satima. Smještaj u hotelu s 3 zvjezdice. Fakultativni odlazak do grada javnim prijevozom. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN

Nakon doručka odlazimo na autobusno pješački razgled tijekom koje ćemo vidjeti najpoznatije budimpeštanske znamenitosti: neogotičku zgradu mađarskog Parlamenta, kupališni centar Gellert, kip Sv. Gellerta s vodopadom, baziliku sv. Stjepana, stadion Puskas Ferenca, velike bulevare, dunavske mostove, Budimski dvorac, Ribarsku utvrdu i Matijaševu crkvu… U popodnevnim satima organiziramo fakultativnu brodsku vožnju po Dunavu u trajanju od sat vremena uz prigodnu čašu pjenušca. Slobodno poslijepodne za individualne razglede ili za shopping. Navečer organiziramo fakultativni odlazak u Csardu, restoran s tipičnom mađarskom kuhinjom, plesnim programom i ciganskom glazbom. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN

Nakon doručka odlazimo na fakultativni cjelodnevni izlet autobusom u Esztergom, grad koji je bio prijestolnica Mađarskog kraljevstva te potom i Hrvatsko-ugarskog kraljevstva između 10. i 13. stoljeća i više od 1000 godina središte je katoličke crkve u Mađarskoj. Vidjeti ćemo najveću katedralu u Mađarskoj, barkoni dio grada Víziváros, gradsku vijećnicu, Széchenyijev trg, crkvenu riznicu „Kršćanski muzej“ s najvećom takvom kolekcijom u Mađarskoj, most Marije Valerije koji povezuje Esztergom sa Slovačkom, bivšu sinagogu…Izlet ćemo završiti u pitoresknom gradiću Szentendre, najposjećenijem turističkom odredištu osim glavnog grada. Zbog svojeg položaja i zanimljive arhitekture grad je postao mekom za umjetnike iz svih krajeva svijeta. Povratak u Budimpeštu. Slobodno poslijepodne. Navečer fakultativni odlazak u grad javnim prijevozom. Noćenje.

4. DAN

Nakon doručka odlazimo do Trga heroja gdje se nalazi gradski park, Vajdahunyad dvorac i zoološki vrt koji se prostire na 10 hektara površine gdje su životinje useljene u prava secesionistička remek djela. Slobodno vrijeme za šetnju i istraživanje. U rano popodne napuštamo Budimpeštu i odlazimo prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja. U Rijeku stižemo u  večernjim satima.

 

REDOVNA CIJENA: 1.090 kuna

FIRST MINUTE CIJENA: 990 kuna!

(vrijedi za prijave i uplate do 1.4.16. ili popunjenja mjesta na akciji)

Popust za dijete do 12 godina (u sobi s 2 odrasle osobe): 20%

 

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om, 3 noćenja s doručkom u hotelu 3*, panoramski razgled grada, usluge turističkog pratitelja, priprema i organizacija putovanja, jamčevina turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih: 40 putnika.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: Fakultativni cjelodnevni izlet u Esztergom i Szentendre €10 (minimalno 20 prijavljenih); stručna vođenja i ulaznice za dvorce, muzeje, crkve i sl.; vožnja brodom po Dunavu €15 (minimalno 30 prijavljenih); večera u Czardi € 25; NAPOMENA: cijene fakultativnih sadržaja su navedene informativno kao i redosljed koji može biti podložan promjenama.

 

DOPLATE: jednokrevetna soba 400,00 kuna; Putno zdravstveno osiguranje s osiguranjem od posljedica nesretnog slučaja 64,00 kn; Osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem 124,00 kn.

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr