Opis

Paris & Disneyland

TERMIN: 17.04.-23.04.2017.

PROGRAM:

1. DAN

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 06:00 sati.
Mogućnost polaska iz Pule s parkirališta PLODINE u 04:00 sata, iz Pazina s „Etradexa“ uz 04:30 sati, odnosno s tunela Učka u 04:45 sati – BEZ NADOPLATE.
Vožnja turističkim autobusom preko Slovenije i Italije (Venecija, Verona, Milano, Aosta) u smjeru tunela Mt. Blanc. Smještaj u hotelu 3* na području jugoistočne Francuske. Noćenje.

2. DAN 
Nakon ranog doručka nastavljamo vožnju kroz Alpe i Burgundiju. Dolazak u Pariz u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Nakon kratkog odmora odlazimo autobusom prema našem prvom odredištu, Eiffelovom tornju. Nakon fakultativnog uspona na “najvišu točku Pariza” slijedi  fakultativna vožnja brodom po Seini u trajanju od 1 sata. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN 
Doručak. U 9:00 sati polazimo autobusom na panoramsku vožnju Parizom. Uz pratnju vodiča upoznat ćete se s nadaleko poznatim pariškim atrakcijama kao što su: katedrala Notre Dame, Conciergerie, L’Ile de la Cité, Pantheon, Luxembourg, Montparnasse, Louvre, Les Tuileries, Hotel des Invalides s Napoleonovom grobnicom, L’Arc de Triomphe, Place de la Concorde,Opera,Place Vendome… U popodnevnim satima posjetit ćemo muzej Orsay gdje ćete moći razgledati bogatu kolekciju impresionista i cjelokupne svjetske umjetnosti iz perioda od sredine 19. stoljeća do početka Prvog svjetskog rata. Vraćamo se u hotel i nakon odmora organiziramo fakultativni večernji izlazak autobusom na Montmartre, okupljalište umjetnika i posjetitelja sa svih strana svijeta. Posjet bazilici Sacre Coeur i slikovitom trgu Tertre. Zainteresirani će moći doživjeti Pariz i fakultativnim posjetom tipičnom cabaretu „La Nouvelle Eve“. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN 
Nakon doručka odlazimo na fakultativni poludnevni izlet u Versailles, čuveni dvorac Louisa XIV s prekrasnim parkovima i fontanama. Nakon obilaska dvorca i atraktivnog gradića koji je preko sto godina bio glavni grad Francuske, vraćamo se u Pariz do muzeja Louvre, jednog od najbogatijih muzeja na svijetu. Preporučamo razgled dijela zbirke (talijanska renesansa s Mona Lisom, Egipat, Antika, flamansko slikarstvo…).  Povratak u hotel. U večernjim satima organiziramo fakultativni izlazak autobusom u Latinsku četvrt, centar gastronomskog života Pariza.  Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN 
Doručak. Organiziramo fakultativni izlet za ljubitelje nesvakidašnjih uzbuđenja. Cijeli dan provest ćemo u najvećem europskom zabavnom parku DISNEYLAND-u s mnoštvom atrakcija za djecu i odrasle. Povratak u hotel. Noćenje. (slobodan dan za uživanje u Parizu za one koji ne idu u Disneyland).

6. DAN 
Doručak. Napuštamo napuštamo Pariz i krećemo prema francusko-njemačkoj granici. Stižemo u Strasbourg, glavni grad pokrajine Alsace. Pješački razgled užeg centra grada (katedrala Notre Dame, trgovi Kleber i Gutenberg, četvrt Petite France…). Slobodno vrijeme.  Nastavak vožnje prema francusko-njemačkoj granici. Smještaj u hotel 3*. Noćenje.

7. DAN 
Doručak. Nastavak vožnje kroz Švicarsku i Italiju prema Sloveniji. U Rijeku stižemo u večernjim satima.

 

REDOVNA CIJENA: od 2.990 Kn

FIRST MINUTE CIJENA: od 2.790 Kn*

*vrijedi za prijave i uplate do 15.2.17. ili do popunjenja mjesta na akciji

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:

 • Prijevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama
 • smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om
 • 1 noćenje s doručkom u hotelu s 3* u jugoistočnoj Francuskoj
 • 1 noćenje s doručkom u hotelu s 3* na području Alsacea
 • 4 noćenja s doručkom u hotelu s 3* u Parizu
 • cjelodnevni panoramski razgled Pariza autobusom i pješice uz pratnju našeg vodiča; posjet Strasbourgu s pješačkim razgledom
 • usluge stručnog pratitelja
 • jamčevina turističkog paket aranžmana
 • priprema i organizacija putovanja
 • Minimalni broj putnika: 40

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Izlet u Disneyland s ulaznicom € 65, za djecu do 12 godina € 55 (min. 20 prijavljenih putnika)
 • fakultativna vožnja brodom po Seini € 15
 • večernji izlasci autobusom € 3
 • fakultativni izlet u Versailles € 5 (minimalni broj prijavljenih 20 putnika)
 • ulaznica za Eiffelov toranj € 15
 • Cabaret € 60
 • NAPOMENA: cijene ulaznica su informativne, a redosljed razgleda može biti podložan promjenama)

 

DOPLATE:jednokrevetna soba 1.400,00 kn.; Putno zdravstveno osiguranje 98,00 kn; Osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem 158,00 kn.

 

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr