Opis

Belgija- Nizozemska

POLASCI: 30.09.06.10.2016.

PROGRAM:

1. DAN
Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 06.00 sati. Vožnja turističkim autobusom preko Slovenije, Austrije u pravcu Njemačke. Vožnja kroz pokrajine Bavarsku i Baden Württenberg Pored Münchena, Augsburga, Ulma i Stuttgarta. Smještaj u hotelu 3* na području rijeke Rajne. Noćenje.

2. DAN
Nakon doručka nastavljamo vožnju kroz Njemačku prema Luxembourgu. Slobodno vrijeme za razgled glavnog grada bogatog vojvodstva: place de la Constitution, katedrala Notre Dame, palača Grand Ducal, palača Municipija, greben Bock s ostacima utvrde prvog vojvode, Siegfrieda lotrinškog… U popodnevnim satima krećemo prema zapadu i nakon zanimljive vožnje stižemo u Bruxelles. Smještaj u hotelu s 3* u glavnom gradu Belgije i ujedinjene Europe. Nakon kratkog odmora slijedi pješačko upoznavanje grada u pratnji našeg vodiča: Grand Place – najljepši barokni trg Europe, galerije sv Huberta, Mannikin Pis, Burza, La Monnaie, katedrala sv Mihovila i Gudule…Večernji sati rezervirani su za uživanje u belgijskoj gastronomiji i fantastičnom pivu. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN
Doručak. Odlazimo autobusom na fakultativni izlet u nedaleki Brugge, jedan od najljepših malih gradova Europe. Posjet pivovari Halve Maan gdje ćemo uz razgled i stručni opis tehnologije proizvodnje piva moći kušati prvoklasni domaći Bruggse Zot. Pješački razgled grada: Markt sa starom Bellfort-Hallen natkrivenom tržnicom s najljepšim srednjevjekovnim zvonikom u Belgiji, crkva sv. Donata, bazilika Svete krvi, Gradska vijećnica, obale Rozenhoedkaai i Dijver s mostom sv. Ivana Nepomuka…. Vraćamo se u Brussels gdje ćemo autobusom obići Palaču pedesetgodišnjice, Atomium, Palaču stogodišnjice, stadion kralja Baudouina i druge objekte na brežuljku Heizel. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN
Nakon doručka napuštamo Bruxelles i krećemo prema nedalekom Antwerpenu gdje ćemo nakratko razgledati prekrasni Rubensov grad. Nastavljamo vožnju prema Nizozemskoj i Delftu, jednom od najljepših gradova Južne Holandije i središtu proizvodnje poznatog plavog porculana. Razgled gradskog središta: Nova i Stara crkva u čijoj kripti je pokopana većina nizozemskih vladara, gradska vijećnica, spomenici Vilijamu Oranskom i Hugu Grotiusu. Slobodno vrijeme za kušanje palačinki «poffertjes» u jednom od tipičnih lokala na glavnom gradskom trgu. Vožnja prema Volendamu, slikovitom turističkom središtu na obali jezera Ijselmeer, prepunom ribljih restorana i suvenirnica. Smještaj u hotelu s 3*. Noćenje.

5. DAN
Nakon doručka odlazimo autobusom do Amsterdama. Organiziramo fakultativnu vožnju brodom u trajanju od 75 minuta po amsterdamskim kanalima i luci nakon čega ćemo ostatak popodneva provesti u pješačkom obilasku strogog centra Amsterdama: Nieuwe Spiegel Straat, Leidse Straat, kanal Singel s plutajućom cvjetnom tržnicom, Munt Plein, Rembrandt Plein, plavi most, mršavi most, Waterloo Plein, Portugalska sinagoga, Južna crkva, stara gradska vaga…Slobodno vrijeme za večeru na živopisnim trgovima Rembrandt Plein ili Leidse Plein. Preporučamo odlazak u pivnicu «In de Wildeman» s ponudom od više od 200 sorti piva ili u neki od mnogobrojnih južnoameričkih restorana s prvoklasnim steakom. Povratak u Volendam. Noćenje.

6. DAN
Doručak. Napuštamo Nizozemsku i krećemo prema njemačkoj granici. Dolazak u Wiesbadenu popodnevnim satima. Smještaj u hotelu s 3*. Slobodno vrijeme za večeru i za šetnju živopisnim centrom. Povratak u hotel. Noćenje.

7. DAN
Doručak. Vožnja autobusom kroz Njemačku (Nürnberg, München, Rosenheim) prema Austriji i Sloveniji. Dolazak u Rijeku u večernjim satima.

REDOVNA CIJENA: 3390 kuna
FIRST MINUTE CIJENA: 3190 kuna!
(vrijedi za prijave i uplate do 15.7.16. ili popunjenja mjesta na akciji)
Popust za dijete do 12 god. (u sobi s 2 odrasle osobe): 10%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om, 2 noćenje s doručkom u hotelima 3* u Njemačkoj, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4* u Brusselu, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u okolici Amsterdama, razgledi prema programu, usluge stručnog pratitelja, priprema i organizacija putovanja, jamčevina turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih putnika: 35

CIJENA NE UKLJUČUJE: izlet autobusom u Brugge s ulaznicom za pivovaru s degustacijom pive € 25,00; stručno vođenje u muzejima i crkvama, Ulaznice: Brodska vožnja u Amsterdamu € 15; Ulaznice za Novu i Staru crkvu u Delftu € 12,50 (napomena: cijene ulaznica navedene su informativno a redosljed razgleda može biti podložan promjenama).
DOPLATE: Obvezna doplata na licu mjesta za turističke pristojbe: 12 eura po osobi – podložno promjenama. jednokrevetna soba: 1.200,00 kn. Putno zdravstveno osiguranje 98,00 kn; Osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem 158,00 kn.

 

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

 

Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr