Opis

Malta – Huli Hotel & Apartments 2

DATUM POLASKA : 17.07.2016.
DATUM POVRATKA: 24.07.2016.
BORAVAK: 8 DANA
GRAD POLASKA: ZAGREB
PRIJEVOZ: ZRAKOPLOV
USLUGA: NOĆENJE

Garantirani polasci!

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu.

Položaj: smješten na vrlo ugodnoj lokaciji u srcu of Qawra, St. Paul’s Bay u sjevernom dijelu Mlate. U neposrednoj blizini hotelu je mnoštvo barova i restorana kao i pješačka zone u Bugibbi koja se proteže do autentičnog ribarskog sela na jednoj strani i Kennedy grove na drugoj strani. Stanica autobusa koja omugućava prijevoz do Vallete, Mdine, Marsaxlokk and Goza je u neposrednoj blizini hotela.

Hotelska ponuda: mali otvoreni bazen na krovu

Studio: tuš/WC, mala kuhinjska niša, balkon, klima uređaj, SAT TV, sef (doplata na licu mjesta).

Za minimalno 15 prijavljenih putnika na pojedinom izletu – biti će organizirano vođenje na hrvatskom jeziku, i to za slijedeće izlete (koji su krucijalni po pitanju informacija i sveukupnog doživljaja destinacije):
1. Čarobna Valletta
2. Stara Prijestolnica Mdina
3. Otkrijte Gozo
4. Marsaxlokk i Plava Špilja

Za ostale izlete biti će kako slijedi:
– Za izlet na Siciliju će vođenje uvijek biti na engleskom jeziku
– Za Comino i Plavu Lagunu, izlet brodom – obavještavanje putnika o osnovnim informacijama na više svjetskih jezika (ovo je izlet plovidbe, kupanja, uživanja)
– Za Harbour Cruise je vođenje – razglas na brodu, na više svjetskih jezika
– Popeye Village – je zapravo transfer + ulaznica, cijeli dan kupanje i zabava, nema klasičnog „vođenja“ (ali ovo je odlično za obitelji s djecom!)

CIJENA PO OSOBI U HRK:

DATUMI POLASKA 17.07.,24.07. 31.07.,07.08.
REDOVNA CIJENA 3.590 HRK 3.790 HRK

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb – Malta – Zagreb, pristojbe u zrakoplovnim lukama, prijevoz prtljage zrakoplovom (u charteru do 15 kg), transfere na odredištu (zrakoplovna luka – hotel –zrakoplovna luka), smještaj u odabranim objektima prema ponudi, predstavnika Atlasa, te troškove organizacije i prodaje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
obroke drugačije od navedenih, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od rizika otkaza putovanja, prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama, napojnicu vozačima i vodičima, najam opreme na plažama, fakultativne sadržaje, obavezna doplata – plaćanje na licu mjesta po dolasku u hotel, kao ni druge usluge koje nisu navedene u katalogu.

Cijene ne uključuju posebne nove eco takse, koje iznose 0,50 € po osobi/po danu, te se u skladu s malteškim zakonima plaćaju na licu mjesta!

 

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

 

Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr