Opis

Krstarenje Kuba i Karibi Brodom MSC Opera – 8 dana

11.2.- 20.2.2017. – grupni polazak iz Zagreba
10 dana – krstarenje 8 dana/7 noći
Kuba, Jamajka, Kajmansko otočje, Meksiko
cijena od 9.990 kn /FIRST MINUTE* do 30.8.2016.

Program:

11.2. ZAGREB – PARIZ CDG – HAVANA, Polazak iz Zagreba u 09:00 sati, dolazak u Pariz PDG u 11:05 sati, let AF5075. Nastavak leta za Havanu u 14:05 sati, dolazak u 18:25 sati,
let AF 946. Transfer do luke te ukrcaj na brod, večera, noćenje na brodu.
12.2. HAVANA, Kuba
Slobodno vrijeme za za razgled Havane ili odlazak na neki od izleta. Prošireni puni pansion na brodu. Noćenje na brodu.
13.2. HAVANA, Kuba
Slobodno vrijeme za razgled Havane ili odlazak na neki od izleta. Prošireni puni pansion na brodu. Isplovljavanje u 18:00 sati.
14.2. Dan na moru
15.2. MONTEGO BAY, Jamajka
16.2. GEORGTOWN, Kajmansko otočje
17.2. COZUMEL, Meksiko
18.2. HAVANA, Kuba, iskrcaj s broda, transfer do hotela, noćenje
19.2. KUBA, doručak u hotelu, slobodno vrijeme (odmor, kupanje, shopping …) Transfer do zračne luke HAVANA-PARIZ CDG u 20:45 sati, let AF 943 (noćni let)

20.2. PARIZ CGD-ZAGREB, dolazak u Pariz CDG u 11:35 sati. Nastavak leta za Zagreb u u 15:25 sati Dolazak u Zagreb u 17:15 sati, let AF 1560.

CIJENA VEĆ OD 9.990,00 kn*

Cijena aranžmana u dvokrevetnoj kabini po osobi: FIRST MINUTE do uključujući 30.8.2016 (uklj. tur.karta za Kubu!) REDOVNA CIJENAOD 30.8.2016
Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Bella, I1* 9.990 kn   10.990 kn
Vanjska kabina s prozorom, kategorija Fantastica, O2* 10.990 kn   11.990 kn
Vanjska kabina s balkonom, kategorija Bella, B1* 11.990 kn   12.990 kn

OBAVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU: lučke pristojbe i zrakoplovne pristojbe** po osobi 3.510 kn
(obavezna doplata za odrasle i djecu odmah uz rezervaciju)
KATEGORIJA BELLA* = nije moguće birati termin večere, brodar automatizmom dodjeljuje termin večere po dolasku na brod . ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE **– iznos promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata !
Odrasle osobe na 3.i 4. ležaju – na upit! Djeca do 17 godina na 3. i 4. ležaju u kabini s dvoje odraslih – na upit! Jednokrevetna kabina na upit ! Djeca od 13-17 godina na 3. i 4. Ležaju u kabini s dvoje odraslih – na upit!

Cijena uključuje:

prijevoz zrakoplovom na redovnoj liniji Zagreb – Pariz CDG – Zagreb (ekonomska klasa, Air France); poseban transfer: Zračna luka Havana – luka ukrcaja/iskrcaja Havana – hotel – Zračna luka Havana; smještaj u odabranoj kabini na brodu MSC OPERA, prošireni puni pansion na brodu, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za casino, disco itd., sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* (18.-19.2.2016.), troškove turističke karte za Kubu za sve rezervacije po FM uvjetima, pratitelja putovanja (pri minimum 16 prijavljenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja

Cijena ne uključuje:

lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, zrakoplovne pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana (iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata), izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i peglanja odjeće, kupnja u trgovinama…), brodska uslužna pristojba (9 EUR po danu za odrasle i djecu od 13 godina; 4,5 EUR po danu za djecu od 2 do 13 godina; djeca ispod 2 godine ne plaćaju uslužnu pristojbu – plaćanje moguće isključivo na brodu), troškove turističke karte za Kubu za sve rezervacije nakon 30.8.2016., troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo)

Izdvajamo iz programa:

MSC OPERA – novoobnovljeni brod (Renaissance program) sa svim sadržajima, udobnim kabinama, raznovrsnim aktivnostima, ukusnom hranom kako bi Vaše krstarenje bilo savršeno. MSC Opera: dužina 251,25 m / širina 28,80 m/ visina 54 m. Ima 13 paluba, od toga ih je 9 za putnike. Prima 1.712 putnika u 878 kabina.

KUBA, službeno ime Republika Kuba. Kuba je najveći karipski otok smješten između Karipskog mora i Atlantskog oceana, južno od Floride. Ima 11 milijuna stanovnika, glavni grad je Havana (3 milijuna stanovnika).
Okružena je Sjedinjenim Američkim Državama i Bahamima na sjeveru, Meksikom na zapadu, Kajmanskom otočjem i Jamajkom na jugu te Haitijem na jugoistoku. Kuba je turistička raj kojeg bi svatko volio posjetiti. S veselom atmosferom, prekrasnim plažama, ukusnom hranom, raznovrsnim sadržajima i toplim vremenom svakoga oduševi!

JAMAJKA, je treći najveći otok na Karibima i dom za više od 2,6 milijuna stanovnika. Većina glavnih gradova se nalaze uz obalu kao i Montego Bay koji se nalazi u itinereru ovog krstarenja. Glavni grad je Kingston. Jamajka ima lijepe bijele pješčane plaže, čudesnu vegetaciju i tropsku klimu cijele godine. Ima bogatu kulturnu baštinu te jedinstvenu kuhinju. Ostavlja veliki dojam na posjetitelje svojom ljepotom, domaćim stanovništvom, reggae muzikom i velikom ikonom Bobom Marleyjem.

KAJMANSKI OTOCI su grupa otoka u Karipskom moru i prekomorski posjed Ujedinjenog Kraljevstva.
Otoci su dobili ime po jednoj vrsti guštera koje su Europljani u početku zabunom smatrali kajmanima (porodica aligatora). Otočna skupina sastoji se od tri otoka: Veliki Kajman, Mali Kajman i Kajman Brac, a leži oko 750 km južno od Miamija na Floridi odnosno oko 300 km sjeverozapadno od Jamajke. Otoci su zapravo vrhovi podvodnog grebena koji se proteže sve do Kube. Karibi ovdje nude najbolje mogućnosti za ronjenje, rajske plaže i mogućnosti ribolova na otvorenom moru na najvišem nivou.
George Town je omiljeno mjesto za bescarinsku kupovinu: skupocjena roba i nakit svih svjetski poznatih marki kao i nakit od mjesnih materijala, kao što su crni koralji, mogu se ovdje kupiti izuzetno povoljno. Svakako preporučujemo posjetiti draguljarnicu “Black Coral” koja je specijalizirana za nakit od crnih koralja kojih ima još samo na Kubi.

COZUMEL je najveći meksički otok, smješten samo 12 milja ispred obale poluotoka Yucatan. Površine samo 28 milja u duljinu i 10 milja u širinu, Cozumel je poznat diljem svijeta po blistavim plažama s bijelim pijeskom i bistrinom karipskog mora u kojem se nalazi. Iskoristite priliku i zaronite u morski svijet, a za one koji više vole suho tlo, nudimo izlet do veličanstvenih majanskih ostataka u zidovima opasanom gradu Tulumu.

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr