Opis

Doček Nove Godine 2017. na Malti

Period: 29.12.2016. – 02.01.2017.

VRIJEDNOST VIŠE:

Uključen organizirani razgled glavnog grada Vallette!

PROGRAM:

1. DAN : ZAGREB – MALTA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u ranim jutarnjim satima, dva sata prije polijetanja zrakoplova prema Malti. Po slijetanju na Maltu ukrcaj u autobus i panoramska vožnja otokom do glavnog grada – Vallette. Izlet u pratnji lokalnog ovlaštenog vodiča uključuje šetnju kroz živopisne ulice grada Vallette, glavnog grada otoka. Posjećujemo bogato ukrašenu katedralu sv. Ivana u čijoj se raskošnoj baroknoj unutrašnjosti ističe Caravaggiova slika izložena u oratoriju kao i Crkveni muzej s prekrasnom zbirkom flamanskih tapiserija. Potom nastavljamo šetnju razgledom najvažnijih povijesnih građevina te dvorišta, kao i vrtova Baracca, izgrađenih na vrhu obrambenih zidina koje okružuju ovaj veličanstveni grad. Vrtove su dali urediti vitezovi sv. Ivana na vidikovcu s prekrasnim pogledom na Veliku luku i utvrđena Tri Grada. Slobodno vrijeme u centru za kupovinu suvenira, kavu i kolače, itd. Transfer do hotela u dogovoreno vrijeme, smještaj i kraći odmor, zatim informativni sastanak kod recepcije hotela s pratiteljima i lokalnim vodičima (na hrvatskom jeziku). Slobodno vrijeme za šetnju živahnim turističkim područjem ili večernju zabavu u poznatom Pacevilleu. Noćenje.

2. DAN : MALTA – GOZO 

Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet „Otkrijte Gozo“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana) ili slobodno vrijeme na Malti. Gozo je jedan od dva preostala naseljena otoka u malteškom arhipelagu, povezan je s Maltom čestim trajektnim linijama (oko 20 minuta vožnje), a ima više vegetacije nego Malta, brdašca i stjenovite hridi su tipičan reljef otoka. Nakon pristajanja u luci Mgarr na Gozu slijedi razgled autobusom najpoznatijih lokacija otoka: posjet glavnom gradu Victoria te njegove tvrđave, čuvenog Azurnog oka u Dweriji i strmih stijena u zaljevu Xlendi. Potom je planiran ručak u tri slijeda u lokalnom restoranu (uključen u cijenu fakultativnog izleta). Nastavljamo razgledom pretpovijesnih hramova Ggantije, najstarijih izgrađenih hramova na svijetu. Budući da je otok Gozo poznat i po lokalnim rukotvorinama od vune i čipke, ali i medu i siru, posjetit ćemo i tipične štandove gdje ćete isto moći razgledati ili kupiti. Povratak trajektom na Maltu, te transfer do hotela. Noćenje.

3. DAN : MALTA 

Nakon doručka predlažemo cjelodnevni fakultativni „izlet po otoku“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana), za one koji se ne odluče za taj izlet slododan dan za osobne programe. Izlet započinjemo vožnjom do gradića Mosta gdje ćemo razgledati impozantnu crkvu s velikom kupolom „Mosta Dome“; nakon Moste uputit ćemo se u Mdinu – “Tihi grad”, nekadašnji glavni grad Malte, obavijen ozračjem spokoja. Prošetat ćemo njegovim srednjovjekovnim ulicama uz lokalnog vodiča koji će nam ispričati mnoge zanimljive događaje iz njezine bogate povijesti. Provest će vas tajanstvenim prolazima s malenim vratima i dovesti do utvrda otkud se pruža panoramski pogled preko gotovo čitavog otoka. Nakon organiziranog ručka slijedi vožnja do predivnih litica „Dingli“ na sjeverozapadnoj obali Malte odakle se pruža fantastičan pogled na otvoreno more. Posljednja stanica ovog izleta bit će osebujan botanički vrt „San Anton“ u sklopu kojeg se nalazi i predsjednička palača. Povratak u hotel i slobodno vrijeme za pripreme za novogodišnju noć. Gostima koji ne žele organizirani doček Nove godine u hotelu predlažemo odlazak u Vallettu gdje se novogodišnja zabava odvija uz živu glazbu na ulicama i trgovima, odnosno u Paceville, poznati dio St. Juliansa, koji nudi mnogobrojne barove i klubove.

4. dan : MALTA  Sretna Nova 2017.!

Kasniji doručak, slobodno vrijeme za odmor i šetnju ili predlažemo kratki fakultativni izlet, vožnju brodom „Harbour Cruise“ u trajanju od cca. 2 sata (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana). U staroj luci ukrcat ćemo se na brod i uputiti se na plovdibu prekrasnim prirodnim lukama Slieme i Vallette. Plovit ćemo između tvrđava i dokova Vallette, labirintom zaljeva i pristaništa s nezaboravnim pogledom na glavni grad Malte i utvrđena Tri Grada („Three Cities“). S morske strane vidjet ćemo Veliku luku (Grand Harbour), jednu od najljepših, najpoznatijih i najvećih prirodnih luka svijeta, zbog koje su mnogi osvajali Maltu, a sada je omiljena brojnim fotografima. U Sliemi nas očekuje šarolika mješavina trgovina i kavana uz promenadu, s pogledom preko zaljeva na kupole i zidine Viteškog grada. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. dan : MALTA – ZAGREB 

Doručak. Odjava iz hotela. Predlažemo poludnevni fakultativni izlet „Marsaxlokk i Tri Grada“. Razgled započinje posjetom Plave špilje, draguljom Malte zapanjujuće modrog mora. Ako vremenske prilike dopuste čamcem ćemo oploviti špilje i pećine (vožnja čamcem uz doplatu na licu mjesta). Slijedi odlazak prema mirnom zaljevu Marsaxlokk, najpoznatijem ribarskom selu Malte gdje ćemo vidjeti luzzu – tipične malteške ribarske čamce usidrene po čitavom zaljevu, čije se tradicionalne žive boje ponavljaju na štandovima popularne tržnice uzduž čitave promenade. Nakon opuštenog prijepodneva odvest ćemo se do tri stara utvrđena Grada: Vittoriosa, Cospicua i Senglea. Panoramska vožnja i šetnja ulicama Vittoriose do izvidnice (vedette) odkud se pruža pogled na cijelu „Veliku luku“ (Grand Harbour) . Po završetku izleta povratak do hotela. Slobodno vrijeme. Transfer do zračne luke na let posebnim zrakoplovom prema Zagrebu.

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:

prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb – Malta – Zagreb, prijevoz prtljage zrakoplovom (u charteru do 15 kg), snack za vrijeme leta, transfere na odredištu (zrakoplovna luka – hotel –zrakoplovna luka), smještaj u odabranim objektima prema ponudi,  pratitelja,  te troškove organizacije i prodaje

CIJENA NE UKLJUČUJE:

pristojbe u zrakoplovnim lukama, obroke drugačije od navedenih, osiguranje prtljage i osiguranje od rizika otkaza putovanja, prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama, napojnicu vozačima i vodičima, najam opreme na plažama, fakultativne sadržaje, kao ni druge usluge koje nisu navedene u letku

NOVOGODIŠNJA VEČERA:

Za sve goste koji koriste uslugu polupansiona obavezna je nadoplata za novogodišnju večeru. Gosti s uslugom noćenje/doručak mogu fakultativno uplatiti novogodišnju večeru. Novogodišnja večera u hotelima organizirana je u skladu s lokalnim običajima koji podrazumijevaju bogatiji meni za silvestarsku večeru i kraći prigodni program.

DOPLATE ZA FAKULTATIVNE IZLETE (cijena po osobi – prijave i uplate isključivo prilikom rezervacije aranžmana):

IZLET „OTKRIJTE GOZO“

Cjelodnevni izlet brodom i autobusom s uključenim ručkom – cijena: 390 kn; djeca do 12 godina: 230 kn

IZLET „PO OTOKU“

Cjelodnevni izlet autobusom s uključenim ručkom – cijena: 350 kn; djeca do 12 godina: 200 kn

IZLET „HARBOUR CRUISE“

Kraći izlet brodom i autobusom u trajanju od cca. 2 sata, ručak nije uključen – cijena: 160 kn; djeca do 12 godina: 80 kn.

IZLET „MARSAXLOKK I TRI GRADA“

Poludnevni izlet autobusom. Vožnja brodićem do špilje, fakultativno uz doplatu na licu mjesta (ovisno o vremenskim prilikama) – cijena: 240 kn; djeca do 12 godina: 120 kn

VAŽNA NAPOMENA: Red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put, kao i tijekom samog putovanja. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom fakultativnih izleta, sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

CIJENE, POPUSTI I DOPLATE

Cijene aranžmana objavljene su u hrvatskim kunama, a izračunate na osnovi cijena usluga u referentnim valutama po prodajnom tečaju važećem na dan 20.9.2016. godine. Objavljene cijene aranžmana u cjeniku su po osobi.

Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju putovanja: 80

CJENICI I OPISI HOTELA:

HOTEL TOPAZ 3*

Položaj: Vrlo ugodan hotel smješten u Buggibbi, mjestašcu na sjeveru Malte, 800 m od obalne promenade s dućanima, kafićima i restoranima. Autobusna stanica koja povezuje Buggibbu s ostalim gradovima i mjestima na Malti, nalazi se 300 m od hotela.

Ponuda: Hotel ima 326 soba, prostrano predvorje s recepcijom, besplatan wifi, nekoliko dizala, nekoliko barova, frizerski salon, zatvoreni bazen, dućan sa suvenirima, te dvije konferencijske dvorane.

Smještaj: Sve sobe imaju kupaonicu s kadom ili tušem, WC, sušilo za kosu, sef, klima uređaj koji se koristi za grijanje, wifi, TV i telefon.

Usluga: samoposlužni kontinentalni doručak i samoposlužna večera.

 HOTEL TOPAZ

29.12.-2.1.2016.

First minute cijena aranžmana po osobi

u dvokrevetnoj sobi

½ Standard soba  2.490 Kn

 

Soba s pogledom

na bazen

 2.590 Kn

 

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

Doplata za polupansion: odrasli 530 kn; djeca 2-12 godina 330 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom polupansiona: odrasli 350 kn, djeca 2-12 godina 190 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 420 kn, djeca 220 kn

NAPOMENA: Doplata za novogodišnju večeru je obavezna za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto buffet večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

*Obavezna doplata za pristojbe u zračnim lukama po osobi: 590 kn

Popusti:

30% popusta dijete 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom krevetu.

5% popusta treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu.

Popusti vrijede samo na osnovnu cijenu aranžmana. Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru svi plaćaju prema cjeniku, kako je navedeno.

 

PLAZA REGENCY HOTEL 3*

Hotel: smješten na čuvenoj promenadi Slieme, nedaleko od Pacevillea; hotel se sastoji od 2 zgrade povezane mostom u visini šestog kata, koje zajedno čine jednu hotelsku cjelinu sa sljedećim sadržajima: vanjski i unutarnji bazen, pizzeria, dva bara, kavana Cara’s (jedna od najpopularnijih na otoku radi kave i kolača koje poslužuje); Internet cafe (uz doplatu); wifi uz doplatu na recepciji.

Sobe standard: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC, sušilo za kosu), LCD TV, sef (uz doplatu), telefon, wifi (uz doplatu). Standard sobe imaju prozor, a gledaju na unutrašnjost hotela. Standard sobe s bočnim pogledom ili s direktnom pogledom na more dodatno imaju balkon/terasu.

Superior sobe:  opremljene kao i standard sobe, a dodatno imaju: mini bar (puni se na zahtjev, uz doplatu) i kuhalo za vodu (za kavu ili čaj).

Usluga: noćenje/doručak, bife doručak; mogućnost doplate za polupansion (bife večera).

VRSTA SOBE FIRST MINUTE CIJENA PO OSOBI
SOBA 1/2+1 STANDARD 3.390 Kuna
SOBA 1/2+2 STANDARD Bočni pogled more 3.550 Kuna
SOBA 1/2+1 STANDARD direktni pogled more 4.090 Kuna
SOBA 1/2+2 SUPERIOR Direktni pogled more 4.390 Kuna
SOBA 1/1 STANDARD 4.390 Kuna

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

Doplata za polupansion: odrasli 390 kn; djeca 2-12 godina 190 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom polupansiona: odrasli 320 kn, djeca 2-12 godina 160 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 360 kn, djeca 180 kn

*Obavezna doplata za pristojbe u zračnim lukama po osobi: 590 kn

Napomena: Doplata za novogodišnju večeru je obavezna za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto buffet večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

Popusti: 20% popusta dijete 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom krevetu. 5% popusta treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu.

Poposti vrijede samo na osnovnu cijenu aranžmana. Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru svi plaćaju prema cjeniku, kako je navedeno.

 

HOTEL ALEXANDRA 3*

Hotel: idealno smješten u srcu St. Juliansa, hotel Alexandra je nedavno u cijelosti renoviran. Ima recepciju, restoran, lobby bar, vanjski i unutarnji bazen, jacuzzi, saunu, spa i konferencijsku dvoranu.

Sobe: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC), SAT TV, mini-hladnjak (uz doplatu), wifi (uz doplatu), sef (uz doplatu), balkon.

 Usluga: noćenje/doručak, bife doručak, mogućnost doplate za polupansion.

HOTEL ALEXSANDRA 3* FURST MINUTE CIJENA
1/2+2 Comfort 3.590 Kuna
1/2+1 Deluxe 3.990 Kuna
1/1 Standard 3.790 Kuna

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPU

NJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

Doplata za polupansion – odrasli 520 kn, djeca 260 kn

Doplata za novogodišnju večeru: odrasli 470 kn, djeca 2-12 240 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 590 kn, djeca 290 kn

*Obavezna doplata za pristojbe u zračnim lukama po osobi: 590 kn

NAPOMENA: Doplata za novogodišnju večeru obavezna je za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto bife večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

Popusti:

30% dijete 2-12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe;

10 %popusta treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu.

Popusti vrijede samo na osnovnu cijenu aranžmana. Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru svi plaćaju prema cjeniku, kako je navedeno.

 

GOLDEN TULIP VIVALDI HOTEL 4*

 Hotel: nalazi se u centru St. Juliansa, oko 100 m od obale; u neposrednoj blizini Pacevillea –  centra noćnog života. Ima recepciju, dva restorana, bar sa zalogajnicom, Newtones leisure Club s unutarnjim bazenom, saunom, grijanim jacuzzijem i teretanom.

Sobe : klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC), SAT TV, mini-hladnjak, wifi (uz doplatu), balkon.

Usluga: noćenje/doručak, buffet doručak; mogućnost doplate za polupansion (buffet večera).

VRSTA SOBE CIJENA PO SOBI
Soba 1/2+1 Standard 4.090 Kuna
Soba 1/3+1 Superior 4.390 Kuna
Soba 1/3+1 Superior  panoramski pogled 4.790 Kuna
Soba 1/1 Standard 5.190 Kuna

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

*Obavezna doplata za pristojbe u zračnim lukama po osobi: 590 kn

Doplata za polupansion odrasli i djeca 500 kn

Doplata za novogodišnju večeru: odrasli 690 kn; djeca 2-12 350 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 790 kn, djeca 400 kn

Doplata za ručak 1.1.2017. – 240 kn

NAPOMENA: Doplata za novogodišnju večeru i ručak 1.1. obavezna je za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto bife večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

Popusti:

30% dijete 2-12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe;

10% popusta treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu.

Popusti vrijede samo na osnovnu cijenu aranžmana. Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru svi plaćaju prema cjeniku, kako je navedeno


Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili
pošaljite mail.

Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr