Opis

Putovanje u Barcelonu avionom – 4 dana

DATUM POLASKA : 27.05.2016.

PROGRAM:

1. dan ZAGREB – BARCELONA

Sastanak putnika sa pratiteljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 07:45 sati. Prijava na let za Barcelonu. Polazak zrakoplova kompanije Vueling u 09:45 sati. Dolazak u Barcelonu u 11:55 sati. Panoramski razgled grada autobusom: vidikovac na brežuljku Montjuic – Olimpijski stadion – crkva Sagrada Familia, životno djelo slavnog arhitekta Gaudija – slavna ulica s Gaudijevim kućama Passeig de la Gracias – šetalište Ramblas – glavni trg Plaza Catalunya – trg Plaza Espanya – Kolumbov spomenik. Smještaj u hotel. Noćenje.

 

2. dan BARCELONA

Doručak. Nastavak razgleda javnim gradskim prijevozom i pješice. Odlazak s pratiteljem putovanja do parka Güell – veličanstvenog djela Antonija Gaudija s poznatim mediteranskim  vrtovima koji izgledaju kao da su iz bajke. S platoa iznad stubišta sa Zmajevom fontanom pruža se prekrasan pogled na grad. Slijedi šetnja poznatom ulicom Rambla, posjet jednoj od najljepših tržnica na svijetu – Boquerii, koja je riznica Barcelonske gastronomije. Nastavak šetnje do Gotičke četvrti i katedrale (razgled izvana). Slobodno vrijeme za shopping i kavu. U večernjim satima moguć zajednički odlazak na trg Plaza Espanya na predstavu „Magične fontane“, koja dočarava raskošnu igru vode i svjetlosti, uz glazbenu podlogu. Smještaj u hotel. Noćenje.

 

3. dan BARCELONA

Slobodan dan za osobne programe u gradu koji pruža tako puno mugućnosti. Predlažemo posjet poznatim muzejima poput Pomorskog muzeja, Picassovog muzeja, Muzeja katalonske umjetnosti. Iskoristite priliku za šetnju živopisnim šetalištem uz luku Port Veil i odlazak u veliki Akvarij, posjet Gaudijevim kućama Casa Batlló i La Pedrera, posjet nekom od barova s tapasima – tipičnim španjolskim malim zalogajima. Predlažemo i panoramsku vožnju brodićima po luci Barcelone. Moguć fakultativni posjet Pueblu Espanol, jedinstvenom kompleksu građevina u raznim stilovima iz cijele Španjolske. Navečer predlažemo odlazak na flamenco predstavu. Noćenje.

 

4. dan BARCELONA – ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme do odlaska iz hotela i transfer do zračne luke. Prijava na let za Zagreb. Odlazak zrakoplova u 11:45 sati. Dolazak u zračnu luku Zagreb u 13:50 sati.

Rok za prijavu: 7 dana prije puta

Minimalan broj putnika: 25

First minute cijena:  2.290,00 HRK

Redovna cijena:  2.590,00 HRK

Cijena uključuje:

• prijevoz zrakoplovom redovne linije prijevoznika Vueling Zagreb – Barcelona – Zagreb

• smještaj u hotelu 3* u Barceloni na osnovi 3 noćenja s doručkom

• transfer od zračne luke u Barceloni do hotela i natrag

• panoramski razgled grada autobusom

• razglede javnim prijevozom i pješice prema programu putovanja

• pratitelja putovanja

• pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:

• doplatu za jednokrevetnu sobu:  1.070 kn

• zrakoplovne pristojbe: 990 kn ( iznos može biti podložan promjenama)

• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)

• ulaznice (informativna cijena po osobi): Akvarij 20 €; Casa Batlló 22.5 €; Picassov muzej 11 €

• boravišnu pristojbu u  Španjolskoj  plaćanje direktno  na recepciji hotela: 1 EUR po osobi i danu

• putno osiguranje

Trokrevetne sobe:

rezervacija dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem za moguća je na upit po redovnoj cijeni.

NAPOMENE:

iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator putovanja zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Redoslijed razgleda može biti promijenjen ovisno o prometnoj situaciji, državnim praznicima i radnom vremenu muzeja i znamenitosti. Vrijeme polaska zrakoplova navedeno je prema redu letenja zrakoplovne kompanije Vueling i može biti podložno promjeni. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

 

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

 

Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr