Opis

Valentinovo u Budimpešti

TERMIN: 10.02. i 17.02.2017.

PROGRAM:

1. DAN 

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07.00 sati.
Mogućnost polaska iz Pule s parkirališta PLODINE u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, odnosno s tunela Učka u 05:45 sati – BEZ NADOPLATE.
Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar prema Zagrebu i dalje u pravcu Čakovca i graničnog prijelaza Goričan. Vožnja kroz Mađarsku prema Budimpešti s usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Budimpeštu u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i fakultativan odlazak na upoznavanje grada s našim turističkim pratiteljem. Noćenje.

2. DAN 
Nakon doručka odlazimo na autobusno/pješački razgled grada tijekom kojeg ćemo vidjeti najpoznatije budimpeštanske znamenitosti: Trg heroja, Andrassy aveniju ispunjenu neo-renesansnim vilama i kućama, zgradu Mađarske nacionalne opere, baziliku sv. Stjepana, neogotičku zgradu mađarskog Parlamenta, poznate dunavske mostove, Budimski dvorac, gradsku uspinjaču, crkvu Matije Korvina, slastičarnicu Ruzwurm, jednu od najstarijih u gradu, Ribarsku utvrdu, Citadelu… U popodnevnim satima organiziramo fakultativnu brodsku vožnju u trajanju od sat vremena uz prigodnu čašu pjenušca. Slobodno poslijepodne. Preporučamo šetnju glavnom pješačkom zonom Budimpešte, Vaci ulicom. Navečer organiziramo fakultativni odlazak na večeru u tipičnom mađarskom restoranu – Čardi s ciganskom glazbom i folklorom. Noćenje.

3. DAN 
Nakon doručka odlazimo do Trga heroja gdje se nalaze gradski park, Vajdahunyad dvorac, Szecenyi kupke i zoološki vrt koji se prostire na preko 15 hektara površine gdje su životinje useljene u prava secesionistička remek djela. Slobodno vrijeme za šetnju i istraživanje. U rano popodne napuštamo Budimpeštu i odlazimo prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja. U Rijeku stižemo u večernjim satima.

CIJENA: od 750 Kn

 

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om
  • 2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4*
  • usluge turističkog pratitelja
  • priprema i organizacija putovanja
  • jamčevina turističkog paket aranžmana
  • Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • vožnja brodom po Dunavu € 15
  • večera u čardi s pićem i programom folklora € 25 (plaća se na putu u eurima)
  • stručna vođenja u muzejima, crkvama i slično

DOPLATE: doplata za jednokrevetnu sobu 300,00 kn;Putno zdravstveno osiguranje 48,00 kn. Osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem 108,00 kn.

NAPOMENA: redosljed razgleda može biti podložan promjenama

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr