Opis

Valentinovo u Veroni i Veneciji

TERMIN: 11.02.-12.02.2017.

PROGRAM:

1. DAN

Polazak iz Rijeke s Trga bana Jelačića u 07:00 sati.Mogućnost polaska iz Pule s parkirališta PLODINE u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, odnosno s tunela Učka u 05:45 sati – BEZ NADOPLATE!Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju prema talijanskoj granici i dalje pored Trsta, Venecije i Vicenze. Dolazak u Veronu, grad Romea i Julije na obali rijeke Adige. Pješački razgled grada: Castel Vecchio, crkva San Zeno Maggiore, Piazza Bra i Arena, Julijina kuća s čuvenim balkonom, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, Arche Scaligere s grobnicama istoimene obitelji…Ostatak popodneva je slobodan za individualne razglede, shopping ili posjet gradskom muzeju sa zanimljivom postavom renesansnih majstora…Krećemo prema okolici Veneciji. Smještaj u hotel s 3*. Večera. Noćenje.

2. DAN 
Doručak. Napuštamo hotel i odlazimo autobusom do Punte Sabbioni gdje ćemo se ukrcati na brod kojime stižemo u Veneciju. U tom gradu započinje jedan od najpoznatijih karnevala na svijetu. Moći ćete uživati tradicionalnoj regati starih brodica na Canal Grande te upoznati eno-gastronomsku ponudu venecijanskih delicija.

CIJENA: od 590 Kn

 

Minimalan broj putnika: 40

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om
  • 1 polupansion u hotelu 3*
  • razgled Verone i posjet Veneciji
  • usluge turističkog pratitelja
  • jamčevinu turističkog paket aranžmana

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama

DOPLATE: doplata za jednokrevetnu sobu: 150,00 kn; vožnja brodom P. Sabbioni-Venecija-P. Sabbioni € 14; Julijina kuća € 4 (napomena: cijene su navedene informativno, a redosljed razgleda može biti podložan promjenama); Putno zdravstveno osiguranje 35,00 kn.; Osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem 95,00 kn.

 

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr