Opis

Budimpešta Special 2016.

TERMINI: 11.11. i 18.11.2016.

PROGRAM:

1. DAN

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07.00 sati.

Mogućnost polaska iz Pule s parkirališta PLODINE u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati i s tunela Učka u 05:45 sati – BEZ NADOPLATE

Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar prema Zagrebu i dalje u pravcu Čakovca i graničnog prijelaza Goričan. Vožnja kroz Mađarsku prema Budimpešti s usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Budimpeštu u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotel 3*. Slobodno vrijeme za odmor ili individualno upoznavanje s gradom. Noćenje.

2. DAN

Nakon doručka odlazimo panoramsku vožnju autobusom tijekom koje ćemo vidjeti najpoznatije budimpeštanske znamenitosti: neogotičku zgradu mađarskog Parlamenta, kupališni centar Gellert, kip Sv. Gellerta s vodopadom, baziliku sv. Stjepana, stadion Puskas Ferenca, velike bulevare, dunavske mostove, Budimski dvorac, Ribarsku utvrdu i Matijaševu crkvu… Nakon razgleda organiziramo fakultativnu brodsku vožnju u trajanju od sat vremena uz prigodnu čašu šampanjca. Slobodno poslijepodne za individualne programe. Navečer organiziramo fakultativni odlazak na romantičnu večeru u tipičnom mađarskom restoranu – Čardi s ciganskom glazbom i folklorom. Noćenje.
3. DAN

Nakon doručka odlazimo do Trga heroja gdje se nalazi gradski park, Vajdahunyad dvorac i zoološki vrt koji se prostire na 10 hektara površine gdje su životinje useljene u prava secesionistička remek djela. Slobodno vrijeme za šetnju i istraživanje. U rano popodne napuštamo Budimpeštu i odlazimo prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja. U Rijeku i Pulu stižemo u  večernjim satima.

CIJENA: 650 kuna

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:

prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*, panoramski i pješački razgled Budimpešte, usluge turističkog pratitelja, priprema i organizacija putovanja, jamčevina turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih putnika: 45

CIJENA NE UKLJUČUJE:

vožnja brodom po Dunavu € 15; večera u čardi s pićem i programom folklora € 25; stručna vođenja u muzejima, crkvama i slično.

DOPLATE:

doplata za jednokrevetnu sobu 300,00 kn.;Putno zdravstveno osiguranje s osiguranjem od posljedica nesretnog slučaja. Osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem i osiguranjem od posljedica nesretnog slučaja.

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr