Opis

BUDIMPEŠTA

TERMIN: 30.10.-01.11.2016.

PROGRAM:

1. DAN

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati.
Mogućnost polaska iz Pule s parkirališta PLODINE u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, odnosno s tunela Učka u 05:45 sati – BEZ NADOPLATE.
Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar prema Zagrebu i dalje u pravcu Čakovca i graničnog prijelaza Goričan. Vožnja s usputnim zaustavljanjima. Nastavak vožnje prema Budimpešti gdje stižemo u popodnevnim satima. Smještaj u hotelu s 3 zvjezdice. Fakultativni odlazak do grada. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN

Nakon doručka odlazimo na autobusno pješački razgled tijekom koje ćemo vidjeti najpoznatije budimpeštanske znamenitosti: neogotičku zgradu mađarskog Parlamenta, kupališni centar Gellert, kip Sv. Gellerta s vodopadom, baziliku sv. Stjepana, stadion Puskas Ferenca, velike bulevare, dunavske mostove, Budimski dvorac, Ribarsku utvrdu i Matijaševu crkvu… U popodnevnim satima organiziramo fakultativnu brodsku vožnju po Dunavu u trajanju od sat vremena uz prigodnu čašu pjenušca. Slobodno poslijepodne za individualne razglede ili za shopping. Navečer organiziramo fakultativni odlazak u Csardu, restoran s tipičnom mađarskom kuhinjom, plesnim programom i ciganskom glazbom. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN

Nakon doručka odlazimo do Trga heroja gdje se nalazi gradski park, Vajdahunyad dvorac i zoološki vrt koji se prostire na 10 hektara površine gdje su životinje useljene u prava secesionistička remek djela. Slobodno vrijeme za šetnju i istraživanje. U rano popodne napuštamo Budimpeštu i odlazimo prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja. U Rijeku stižemo u večernjim satima.

 

REDOVNA CIJENA: 890 kuna

FIRST MINUTE CIJENA: 790 kuna!

(vrijedi za prijave i uplate do 17.9. ili do popunjenja mjesta na akciji)

Popust za dijete do 12 godina (u sobi s 2 odrasle osobe): 20%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*, panoramski razgled grada, usluge turističkog pratitelja, priprema i organizacija putovanja, jamčevina turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih: 40 putnika.

CIJENA NE UKLJUČUJE: stručna vođenja i ulaznice za dvorce, muzeje, crkve i sl.; vožnja brodom po Dunavu EUR. 15 (minimalno 30 prijavljenih); večera u Csardi EUR. 25; NAPOMENA: cijene fakultativnih sadržaja su navedene informativno kao i redosljed koji može biti podložan promjenama.

DOPLATE: jednokrevetna soba 300,00 kuna; Putno zdravstveno osiguranje 48,00 kn; Osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem 108,00 kn.
Dobro je znati: U Mađarskoj još uvijek vrijedi nacionalna valuta Forinta (HUF) koja je i jedino sredstvo plaćanja. Za ovo putovanje dovoljna je osobna iskaznica.

 

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr