Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr

Opis

Terme Rogaška – Hotel Zagreb****

» U NOVOM SJAJU

…. nekad zgrada, koja je izgrađena 1852. godina pod imenom Stanovanjska hiža, 1885.g. preimenovali su u Agram Haus,  a 1918.g. njemačko ime su preimenovali u Zagrebački dom. U svojoj povijesti, najviše od svih objekata promijenila je svoj interijer i svoju svrhu. Većinu vremena služila je kao hotel,  ali bila je i ambulanta, brijačnica, Slatinski arhiv, restoran s dijetnom prehranom, kavana, prostor za stanovanje, a svoje prostore imala je i  lječilišna uprava. Prije izgradnje na tom mjestu srušena je prva punionica mineralne vode.

Danas, Hotel Zagreb**** sa svojom elegatnim jednostavnim eksterijerom poistovjetio se sa okruženjem u kojem se nalazi. Posebno mjesto među svojim vršnjacima hotelskih kapaciteta u Rogaškoj Slatini hotel je dobio kada je 2015. g. u potpunosti osvježio i modernizirao svoj interijer.

44 sobe i 7 apartmana tipa Premium očaravaju s prirodnim tonovima dizajna interijera te osvježavaju boje koje dočaravaju cvjetni park u hotelskoj sobi. Boraveći u hotelu Zagreb povijesti Rogaške Slatine bliže nego ikada prije i sa spektakularnim pogledom na centralni park Rogaške Slatine izvornost je još i prisnija.

Hotel je u 2015.g. u potpunosti osvježio i modernizirao svoj interijer: 44 sobe tipa Premium očaravaju s prirodnim tonovima dizajna interijera, a osvježavajuće boje dočaravaju cvjetni park u hotelskoj sobi. 

Sobe / apartmani

Hotel Zagreb**** razpolaže:

44 Premium soba Hotel Zagreb (HOTEL I SOBE RENOVIRANE U 2015): od 21m2 – 27m2 kupaonica sa kadom, WC, LCD TV, telefon, mini bar, fen, sef,  ogrtač, ručnici za bazen, hotelska kozmetika, papuče, Uređaj za rashlađivanje zraka.

+ 7 Apartmana tipa Premium

U svim tipovima soba nalazi se: kupaći ogrtač, papuče, ručnici za osobnu higienu, ručnici za bazen i hotelska kozmetika.

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

Check-in

Fleksibilno

Check-out

Fleksibilno