Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr

Opis

Terme Rogaška – Grand Hotel Sava

Raskošan hotel s prekrasnim parkom okruženim brežuljcima i slikovitim krajolikom nudi vam opuštanje iz snova. Ljubazno osoblje privući će vašu pozornost te vas sa smislom i osjećajem za mjeru provesti galerijom odijela koji će pomladiti vaše tijelo i duh. Skriveno će pero u vama ostaviti trag bajkovitih priča.

Prepustite se tajnovitom čaru Rogaške i doživite kraljevsko opuštanje u prestižnim »lux« sobama. U najboljem hotelu Grand hotel Sava****superior za vas i vašu potpunu udobnost uredili su nove sobe lux u mondenom Ars natura stilu – sve kako bi vaše opuštanje bilo u skladu s netaknutom prirodom i plavetnilom neba.

Veo tajnovitosti boravka u Grand Hotelu Sava odagnati će dodiri ozdravljenja izvanrednih masera, neusporedivo izuzetna i blagotvorna termalna voda u termama Lotus, gurmanski užici u našim prvorazrednim restoranima i magične slastice iz kavana i slastičarnica Cappuccino i Imperial.

Bez dvojbe, uvjeriti će te se da je u Grand Hotelu Sava uvijek iznova vrijedno ostaviti dio srca.

 

Sobe Superior Lux

 

Sobe Superior

hotel sava Rooms Superior (2)

 

 

Grand hotel Sava nudi još:
pansionski restoran Kristal s 250 mjesta, buffetom za samoposluživanje i showcookingom, restoranom Kaiser à la carte, Lobby barom, najboljim slasticama u Cappuccino baru i kavani Imperial. Dostupni su vam također  kongresni centar, frizerski salon, Health & Beauty centar LOTUS, opuštanje u bazenima i saunama u termama Lotus.

 

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

Check-in

Fleksibilno

Check-out

Fleksibilno

Terme Rogaška, Slovenija

Terme Rogaška, Slovenija

Voda

»Tu, gdje stojiš, izvor je zdravlja i istinska božja moć. Umjesto »Hippocrene« pij »Roitschocrene«, rogaški izvor što je pred tobom!«

Apolon, legenda o nastanku rogaškog vrela iz 17. stoljeća

ROGAŠKA SLATINA – najljepša turistička destinacija Slovenije 2009.
Rogaška Slatina proglašena je najboljom i najljepšom turističkom destinacijom na temelju odluke Državne ocijenjivačke komisije pri Turističnoj zvezi Slovenije.
Čudesnu moć Rogaške mineralne vode prvi su  još 1572 analizirali ondašnji alkemičari a za izvore se čulo te su postali poznati kad je godine 1665 u Rogaškoj Slatini boravio i pijući vodu ozdravio Grof Peter Zrinski. Istinski procvat lječilište je doživjelo u 19 stoljeću pod okriljem štajerskog državnog poglavara Ferdinanda Attemsa. Među mnogim uglednim gostima iz tog vremena kroničari spominju onovremene predstavnike tadašnje Europe od Cara Franje Josipa do glazbenog genija Franza Liszta koji je koncertirao u reprezentativnoj dvorani u Rogaškoj Slatini. Danas je Rogaška Slatina cijenjena lječilišna destinacija koja je postala sinonim zdravlja i blagostanja.

Ljekovita mineralna voda – Jedinstvena na svijetu

Najvažniji element ljekovite mineralne vode  je magnezij, kojeg nalazimo u izvornom prirodnom obliku. Jedna litra ljekovite mineralne vode sadrži čak 13 g suhe tvari, od toga više od 1.000 mg magnezija. Zbog bogatstva magnezija i mineralnih tvari ljekovita je mineralna voda postala simbol obnove tijela neophodna pri teškoćama kao što su, žgaravica, šečerne bolesti, povišen krvni tlak, trudnoća i stres.

Zbog visoke sadržine za zdravlje potrebnih minerala naša je ljekovita voda jedna od najbogatijih mineralnih voda za pijenje s magnezijem na svijetu.

Bolest Kada? Koliko? (dcl)
Bolesti jetre Natašte 2-3
Nadutost u trbuhu Prije ručka
Prije večere
1
1
Šečerna bolest Natašte
Prije ručka
Prije večere
2-3
1
1
Bolesti želuca Na tašte 2-3
Bolesti dvanaesterca, povećana kiselina Prije ručka
Prije večere
1
1
Pretilost Prije doručka
Prije ručka
3-5
2
Bolesti srca i kardiovaskularne bolesti Natašte
Prije spavanja
2
1
Preventiva Prije jela 1-2

Pročitaj više