Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr

Opis

Hotel Bristol 

U središtu Opatije nalazi se nekoć carski Hotel Bristol (4 zvjezdice). Izgrađen 1906. u carskom i kraljevskom stilu, hotel se savršeno uklapa u privlačnu gradsku sliku najstarijega turističkog središta na Jadranu. Sredozemlje, sredozemna klima i okolne planine Kvarnerski zaljev i Opatiju oduvijek čine omiljenom putnom destinacijom i ljeti i zimi.

Hotel Bristol omogućuje Vam uživanje u carskom ambijentu sa svim prednostima modernog, vrhunski opremljenog hotela. Kušajte hrvatske specijalitete i ukusnu kavu u hotelskoj kavani Café Palme ili se opustite u Spa & Beauty kutku. Bez obzira na to je li riječ o vjenčanju, obiteljskoj proslavi ili skupu do 150 sudionika, Hotel Bristol pružit će Vam odgovarajući okvir za Vašu prigodu.

Zanimljivosti iz ponude Hotela Bristol u Opatiji:

 • dojmljiv hotel u carskom stilu
 • središnji položaj u gradskoj jezgri Opatije
 • udaljen 18 km od Rijeke te 33 km od zračne luke Krk (RJK)
 • 78 elegantnih soba i apartmana
 • 4 dvorane za sastanke (od toga jedna kongresna dvorana koja može primiti do 120 osoba)
 • kavana Café Palme s vlastitom sunčanom terasom
 • opuštajući Spa & Beauty kutak (jacuzzi, sauna, parna kupelj, fitness, masaže itd.)
 • Ekskluzivni tretmani pomlađivanja lica i tijela: virtualna mezoterapija i tretmani kisikom

Smještaj

STANDARD SOBE

Idealne za goste koji traže mir i tišinu, smještene u stražnjem dijelu hotela daleko od glavne ulice. Elegantne i ugodne, standardne sobe pružaju opuštanje i mir koji su vam potrebni.

SUPERIOR S POGLEDOM NA MORE

Svaka soba pruža senzacionalan pogled na bujno zelenilo poznatih opatijskih parkova, smještenih na veličanstvenoj pozadini bistrog plavog mora. Ove sibe imaju sve što je potrebno da vaš boravak bude pravi užitak.

DELUXE S BALKONOM UZ MORE

Šarmantan i suvremeni stil nudi udobnost i opuštanje u izobilju, s ekskluzivnim balkonima koji će vas oduševiti te veličanstvenim pogledom na Jadransko more i zelenim mediteranskim vrtovima. 

JUNIOR SUITE

 Junior apartmani nude obilje prostora koji dodaje još više udobnosti, te stvaraju osjećaj boravka u vlastitom privatnom raju.

SISI APARTMAN

Ako tražite luksuzan dom s povijesnim štihom, “Sisi Suite” je savršen izbor. Boravak u apartmanu Sisi uključuje VIP tretman, kao i brojne dodatke poput dnevnog iznenađenja “Paket osvježenja”, zasigurno da se osjećate kao jedan od uglednih gostiju koji su posjetili grad Opatiju u prošlim stoljećima.

APARTMAN ANGIOLINA

Veličanstveni apartman Angiolina idealan je izbor za duge odmore, bilo da istražujete bogatu kulturnu baštinu Opatije ili samo opuštanje na moru u slikovitom okruženju. Elegancija i povijesni štih ovog apartmana dočaravaju slavnu carsku prošlost grada

 

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

Check-in

Fleksibilno

Check-out

Fleksibilno

Opremljenost

 • Klima uređaj
 • SAT-TV @hr
 • Sušilo za kosu
 • Wi-Fi @hr

Opatija

Opatija

Opatija

Opatija, elegantna turistička destinacija, središte je rivijere s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Povoljan geoprometan položaj, najbliži izlaz na toplo more Srednje Europe, na otprilike 500 km od Milana, Beča i Münchena, bujna vegetacija i ugodna klima( 45°20’ sjeverne širine) najvažniji su razlozi začetka i naglog razvoja turizma krajem 19. stoljeća.

Građena na prijelazu 19. u 20. stoljeće, do danas je zadržala sklad s prirodom. Njegovani parkovi, osvijetljeno obalno šetalište (lungomare 12 km), uređena kupališta i fontane okvir su za vile i hotele u koje se može smjestiti do 6.000 gostiju.

S obzirom na relativnu stalnost temperatura (zimski prosjek 7,0 C, ljeti 26,9 C), visoki zračni pritisak i stalno strujanje zraka, podneblje Opatije je umirujuće i okrepljujuće. Kontrasti mora i planine, zelenila parkova i plavetnila mora, starih građevina i suvremenog komfora, bučnih zabavišta i tihih izletišta čine Opatiju i njenu okolicu privlačnim stjecištem turista u svako godišnje doba.

Kongresni kapaciteti (više od 50 dvorana sa do 900 sjedišta), 11 zatvorenih bazena, wellness programi, casino, diskoteke, ljetna pozornica s 2.000 mjesta, karnevali, festivali, mogućnost kraćih izleta u bližu okolicu ili cjelodnevnih u nacionalne parkove Plitvička jezera i Risnjak ili Veneciju dio su opatijske turističke ponude.

Sports & nature

Klima: umjerena mediteranska klima s blagim zimama i podnošljivim ljetima. Stalno strujanje zraka, morskog aersola. Prosječna ljetna temperatura zraka iznosi 21,9o C, a zimska 7o C. Temperatura mora ljeti se penje do 26o C. Godišnja insolacija 2000 sati.

Culture and history info

Opatija, često nazivana i biser Jadrana, jedna je od najpoznatijih destinacija u Hrvatskoj s turističkom tradicijom od 170 godina. Smještena uz rub Mediterana, na obali Kvarnerskog zaljeva i padinama planine Učke koje se blago spuštaju prema moru, Opatija svojim klimatskim karakteristikama, prekrasnom arhitekturom, kvalitetnim hotelima, prekrasnim njegovanim parkovima i šetnicama pruža mogućnosti za ugodan boravak tijekom cijele godine. Naselje Opatija razvilo se oko benediktinske Opatije Sv. Jakova, koja se prvi put spominje 1453. godine. Tadašnja Opatija je naselje od svega 35 kuća smješteno uz crkveni kompleks. Brojila je svega 250 stanovnika orijentiranih na pomorstvo, poljodjelstvo i ribarstvo. Prvi je čari Opatije otkrio riječki patricij Iginio Scarpa, sagradivši ovdje 1844. godine svoj ljetnikovac koji je nazvao Villa Angiolina po svojoj preminuloj supruzi, čime je otvoren put razvoju turizma. To je bio tek početak. Osvojit će vas mnogočime - prvorazrednim kongresnim sadržajima, odličnim smještajem, wellness centrima za odmor i opuštanje, te ljubaznim i uslužnim osobljem koje će izaći ususret svim vašim željama. Ne zaboravimo ni gastronomiju kroz koju ćete upoznati naše autohtone namirnice, jela i prvoklasna vina. Upoznajte Opatiju, i neka Opatija upozna vas!
Pročitaj više