Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr

Opis

Remisens Hotel Admiral****

Smješten na nekoliko koraka od centra Opatije, Remisens Premium Hotel Admiral nalazi se na samoj obali mora iznad obalnog šetališta Lungomare. Kao jedini hotel u Opatiji s vlastitom marinom, Remisens Hotel Admiral idealan je za nautičare koji traže smještaj kategorije četiri zvjezdice. Vanjska arhitektura daje Remisens Premium Hotelu Admiral moderan izgled, a interijer mu je svijetao i prostran.

Hotel nudi obilje izvrsnih sadržaja. Provedite dan na vanjskom bazenu sa sunčalištem smještenim direktno iznad mora i uživajte u prekrasnom pogledu. SPA zona obuhvaća unutarnji bazen, whirlpoole, saune i fitness centar. Uživajte u lokanim specijalitetima i vinima na ljetnoj terasi a la carte restorana.

Potpuno opremljena kongresna dvorana Remisens Hotela Admiral savršeno je mjesto za poslovna događanja.

Remisens Hotel Admiral – Opatija: kongresni hotel idealan za poslovne ljude, nautičare i ljubitelje dobrog odmora.

HOTELSKI SADRŽAJI

u cijelosti klimatiziran
8 katova, 3 lifta
198 soba i apartmana
bazeni (uključeni u cijenu)
bežični internet (Wi-Fi Hotspot, uključen u cijenu)
marina za jahte
hotelski parking, garaža (uz nadoplatu, ograničen broj parkirnih mjesta)
mogućnost organizacije transfera
mogućnost obročnog plaćanja Diners i American Express karticama (pogodnosti za obročnu otplatu odnose se na kartice izdane na području Republike Hrvatske)
kućni ljubimci (uz nadoplatu)

USLUGE

sef na recepciji (mogućnost najma)
praonica rublja
aparat za čiščenje cipela
buđenje
usluge fotokopiranja i faksiranja
internet corner

OPREMLJENOST SOBA

klima uređaj
sef u sobi
LCD TV (kabelska)
telefon – direktno biranje
mini bar
sušilo za kosu
utičnica 220V
radni stol
ogrtač za kupanje (na upit)
WI FI i internet priključak (uključen u cijenu)
dječji krevet (mogućnost najma)
Revital sobe: aparat za kuhanje kave i čaja, komplimentarna vrećica čaja
po osobi svakodnevno, svježe cvijeće u kupatilu pri dolasku, vaga u kupatilu (na upit), maska za oči za spavanje, dodatni ručnik velikih dimenzija

MOGUĆNOSTI SMJEŠTAJA

treći ležaj
odvajanje kreveta
francuski krevet

CHECK IN / OUT

Check in: nakon 14:00
Check out: do 11:00

TRGOVINE

domaći i inozemni tisak
suveniri

BAZEN I PLAŽA

betonsko kupalište u blizini
ležaljke i suncobrani na vanjskome bazenu (uključeni u cijenu, prema raspoloživosti)

SPA ZONA

bazenski prostor, whirlpool, fitness, sauna

ZABAVA I ANIMACIJA

glazba u hotelu:
– utorkom i petkom
dnevni animacijski program:
– 01.06.-01.09. svakodnevno osim subote i nedjelje
– ostali termini: osim ponedjeljka i utorka

RESTORANI I BAROVI

klimatizirani pansionski i a la carte restoran
cafe bar

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

Check-in

Fleksibilno

Check-out

Fleksibilno

Opremljenost

 • Balkon
 • Bazen
 • Dnevni boravak
 • Fitness centar
 • Grijanje
 • Hotelsko parkiralište
 • Javni Parking
 • Kada
 • Klima uređaj
 • Pogled na more
 • SAT-TV @hr
 • SPA Zona
 • Sušilo za kosu
 • Terasa
 • Tuš kabina
 • Wi-Fi @hr

Opatija

Opatija

Opatija

Opatija, elegantna turistička destinacija, središte je rivijere s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Povoljan geoprometan položaj, najbliži izlaz na toplo more Srednje Europe, na otprilike 500 km od Milana, Beča i Münchena, bujna vegetacija i ugodna klima( 45°20’ sjeverne širine) najvažniji su razlozi začetka i naglog razvoja turizma krajem 19. stoljeća.

Građena na prijelazu 19. u 20. stoljeće, do danas je zadržala sklad s prirodom. Njegovani parkovi, osvijetljeno obalno šetalište (lungomare 12 km), uređena kupališta i fontane okvir su za vile i hotele u koje se može smjestiti do 6.000 gostiju.

S obzirom na relativnu stalnost temperatura (zimski prosjek 7,0 C, ljeti 26,9 C), visoki zračni pritisak i stalno strujanje zraka, podneblje Opatije je umirujuće i okrepljujuće. Kontrasti mora i planine, zelenila parkova i plavetnila mora, starih građevina i suvremenog komfora, bučnih zabavišta i tihih izletišta čine Opatiju i njenu okolicu privlačnim stjecištem turista u svako godišnje doba.

Kongresni kapaciteti (više od 50 dvorana sa do 900 sjedišta), 11 zatvorenih bazena, wellness programi, casino, diskoteke, ljetna pozornica s 2.000 mjesta, karnevali, festivali, mogućnost kraćih izleta u bližu okolicu ili cjelodnevnih u nacionalne parkove Plitvička jezera i Risnjak ili Veneciju dio su opatijske turističke ponude.

Sports & nature

Klima: umjerena mediteranska klima s blagim zimama i podnošljivim ljetima. Stalno strujanje zraka, morskog aersola. Prosječna ljetna temperatura zraka iznosi 21,9o C, a zimska 7o C. Temperatura mora ljeti se penje do 26o C. Godišnja insolacija 2000 sati.

Culture and history info

Opatija, često nazivana i biser Jadrana, jedna je od najpoznatijih destinacija u Hrvatskoj s turističkom tradicijom od 170 godina. Smještena uz rub Mediterana, na obali Kvarnerskog zaljeva i padinama planine Učke koje se blago spuštaju prema moru, Opatija svojim klimatskim karakteristikama, prekrasnom arhitekturom, kvalitetnim hotelima, prekrasnim njegovanim parkovima i šetnicama pruža mogućnosti za ugodan boravak tijekom cijele godine. Naselje Opatija razvilo se oko benediktinske Opatije Sv. Jakova, koja se prvi put spominje 1453. godine. Tadašnja Opatija je naselje od svega 35 kuća smješteno uz crkveni kompleks. Brojila je svega 250 stanovnika orijentiranih na pomorstvo, poljodjelstvo i ribarstvo. Prvi je čari Opatije otkrio riječki patricij Iginio Scarpa, sagradivši ovdje 1844. godine svoj ljetnikovac koji je nazvao Villa Angiolina po svojoj preminuloj supruzi, čime je otvoren put razvoju turizma. To je bio tek početak. Osvojit će vas mnogočime - prvorazrednim kongresnim sadržajima, odličnim smještajem, wellness centrima za odmor i opuštanje, te ljubaznim i uslužnim osobljem koje će izaći ususret svim vašim željama. Ne zaboravimo ni gastronomiju kroz koju ćete upoznati naše autohtone namirnice, jela i prvoklasna vina. Upoznajte Opatiju, i neka Opatija upozna vas!
Pročitaj više