Raspoloživost

Za sve informacije molimo obratite nam se telefonom +385/51/343-059 ili e-mailom na info@topadria.hr

Opis

GRAND HOTEL ADRIATIC 

GRAND HOTEL ADRIATIC smješten je u neposrednoj blizini centra Opatije, s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev i otoke. Kompleks Grand hotela Adriatic sastoji se od dvije zgrade, Adriatic I i Adriatic II , sa zajedničkom recepcijom, te zajedničkim hotelskim sadržajima.

Hotelska ponuda 

 • dva kompleksa sa sobama : Adriatic I **** i Adriatic II *** (317 soba)
 • Restoran Adriatic sa bogatom buffet ponudom koja uključuje i posebnu poslasticu – svježe kroasane koji se prirpemaju ispred Vas u otvorenoj kuhinji i kojima nećete moći odoljeti.
 • Café & Lounge bar Nimfa smješten u mirnom i ugodnom ambijentu u prizemlju hotela nudi živu glazbu te bogatom ponudom najraznovrsnijih koktela.
 • Restoran Pool Garden smješten pokraj bazena i mora
 • Pool Bar i Kvarner Bar
 • Adriatic Sky Spa na 8. katu hotela te gotovo cijeli okružen staklenim stijenama kroz koje se pruža zadivljujući panoramski pogled na morsko plavetnilo
 • BeautyMa Grand Hotela Adriatic koji pruža prekrasan ambijent te brižno osmišljene rituale i tretmane za vrhunsku njegu lica i tijela.
 • Vanjski Infinity bazen impresivnog i nesvakidašnjeg dizajna, postavljen na stupovima 20 metara iznad mora i obalne šetnice.

Smještaj

Adriatic I **** novo uređene sobe s vrhunskim komforom:

– Premium dvokrevetne sobe s pogledom na more (veličina: 23m2)
Nove komforne i ukusno dekorirane sobe s direktnim pogledom na more.
Oprema Premium soba: kupaona sa walk-in tušem, sušilo za kosu, LCD TV, kabelska TV, minibar, sef, direktna telefonska linija, klima i besplatan Wi Fi internet.

– Standardne dvokrevetne sobe (veličina: 17m2)
Udobna, klimatizirana i suvremeno opremljena dvokrevetna soba koja pruža ugodan i opuštajući mediteranski ambijent te sadrži kupaonicu s tuš kabinom, sef i TV s kabelskim programima.

– Classic  jednokrevetne sobe (veličina: 15m2)
Udobna jednokrevetna soba koja obiluje dnevnom svjetlošću te pruža ugodan i opuštajući ambijent, kao i svu potrebnu suvremenu opremu.

– Classic dvokrevetne sobe (veličina: 23m2)
Udobno namještena dvokrevetna soba, opremljena svim modernim sadržajima koji Vam mogu zatrebati za komforan, ugodan i opušten boravak. Sve sobe imaju bračne ili odvojene ležajeve. Oprema Classic soba: kupaona s walk-in tušem, sušilo za kosu, LCD TV, kabelska TV, minibar, sef, direktna telefonska linija, klima i besplatan Wi Fi internet.

-Superior sobe – morska strana (veličina: 23m2)
Komforna i ukusno dekorirana soba koju krasi bočni pogled na more, a sadrži kupaonicu s walk-in tušem, TV s kabelskim programima, Wi-Fi te sef i mini-bar, kao i svu ostalu suvremenu opremu potrebnu za ugodan boravak.

Junior apartmani (veličina: 50m2)
Prostran i udobno namješten Junior apartman sastoji se od spavaće sobe, velikog dnevnog boravka i kupaonice te dva balkona a krasi ga i prekrasan pogled na more. Apartman obiluje dnevnom svjetlošću i ugodnom mediteranskom atmosferom, a opremljen je i svim potrebnim modernim sadržajima.

Adriatic II *** komforno uređene sobe:

-Jednokrevetne sobe (veličina: 12m2)
Ugodna i moderno uređena jednokrevetna soba, opremljena svim suvremenim sadržajima koji Vam mogu zatrebati za opuštajući boravak.

-Dvokrevetne sobe (veličina: 17m2)
Suvremeno opremljena i udobno namještena dvokrevetna soba koja pruža toplu i ugodnu atmosferu te sve moderne sadržaje potrebne za potpuni komfor.

-Dvokrevetne sobe s pogledom na more (veličina: 17m2)
Elegantna, moderno namještena i suvremeno opremljena dvokrevetna soba, ugodnog i opuštajućeg mediteranskog ambijenta. Kroz velike prozore pruža se prekrasan pogled na more i Kvarnerski zaljev.

-Trokrevetne sobe (veličina: 19m2)
Udobna i prostrana trokrevetna soba, idealna za obitelj ili grupu prijatelja. Krasi je obilje dnevne svjetlosti te sadrži svu modernu opremu koja Vam može zatrebati.

-Dvokrevetne sobe s pogledom na more i balkonom (veličina: 17m2)
Atraktivna i moderno uređena dvokrevetna soba koja pruža potpunu udobnost, a krase je i privatan balkon te prekrasan pogled na more. Uz obilje dnevne svjetlosti, soba je opremljena i svim suvremenim sadržajima koji Vam mogu zatrebati.

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +385 (0)51 343 059 ili pošaljite mail.

Check-in

Fleksibilno

Check-out

Fleksibilno

Opremljenost

 • Bazen
 • Grijanje
 • Hotelsko parkiralište
 • Klima uređaj
 • Privatni parking
 • SAT-TV @hr
 • SPA Zona
 • Sušilo za kosu
 • Tuš kabina
 • Wi-Fi @hr

Opatija

Opatija

Opatija

Opatija, elegantna turistička destinacija, središte je rivijere s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Povoljan geoprometan položaj, najbliži izlaz na toplo more Srednje Europe, na otprilike 500 km od Milana, Beča i Münchena, bujna vegetacija i ugodna klima( 45°20’ sjeverne širine) najvažniji su razlozi začetka i naglog razvoja turizma krajem 19. stoljeća.

Građena na prijelazu 19. u 20. stoljeće, do danas je zadržala sklad s prirodom. Njegovani parkovi, osvijetljeno obalno šetalište (lungomare 12 km), uređena kupališta i fontane okvir su za vile i hotele u koje se može smjestiti do 6.000 gostiju.

S obzirom na relativnu stalnost temperatura (zimski prosjek 7,0 C, ljeti 26,9 C), visoki zračni pritisak i stalno strujanje zraka, podneblje Opatije je umirujuće i okrepljujuće. Kontrasti mora i planine, zelenila parkova i plavetnila mora, starih građevina i suvremenog komfora, bučnih zabavišta i tihih izletišta čine Opatiju i njenu okolicu privlačnim stjecištem turista u svako godišnje doba.

Kongresni kapaciteti (više od 50 dvorana sa do 900 sjedišta), 11 zatvorenih bazena, wellness programi, casino, diskoteke, ljetna pozornica s 2.000 mjesta, karnevali, festivali, mogućnost kraćih izleta u bližu okolicu ili cjelodnevnih u nacionalne parkove Plitvička jezera i Risnjak ili Veneciju dio su opatijske turističke ponude.

Sports & nature

Klima: umjerena mediteranska klima s blagim zimama i podnošljivim ljetima. Stalno strujanje zraka, morskog aersola. Prosječna ljetna temperatura zraka iznosi 21,9o C, a zimska 7o C. Temperatura mora ljeti se penje do 26o C. Godišnja insolacija 2000 sati.

Culture and history info

Opatija, često nazivana i biser Jadrana, jedna je od najpoznatijih destinacija u Hrvatskoj s turističkom tradicijom od 170 godina. Smještena uz rub Mediterana, na obali Kvarnerskog zaljeva i padinama planine Učke koje se blago spuštaju prema moru, Opatija svojim klimatskim karakteristikama, prekrasnom arhitekturom, kvalitetnim hotelima, prekrasnim njegovanim parkovima i šetnicama pruža mogućnosti za ugodan boravak tijekom cijele godine. Naselje Opatija razvilo se oko benediktinske Opatije Sv. Jakova, koja se prvi put spominje 1453. godine. Tadašnja Opatija je naselje od svega 35 kuća smješteno uz crkveni kompleks. Brojila je svega 250 stanovnika orijentiranih na pomorstvo, poljodjelstvo i ribarstvo. Prvi je čari Opatije otkrio riječki patricij Iginio Scarpa, sagradivši ovdje 1844. godine svoj ljetnikovac koji je nazvao Villa Angiolina po svojoj preminuloj supruzi, čime je otvoren put razvoju turizma. To je bio tek početak. Osvojit će vas mnogočime - prvorazrednim kongresnim sadržajima, odličnim smještajem, wellness centrima za odmor i opuštanje, te ljubaznim i uslužnim osobljem koje će izaći ususret svim vašim željama. Ne zaboravimo ni gastronomiju kroz koju ćete upoznati naše autohtone namirnice, jela i prvoklasna vina. Upoznajte Opatiju, i neka Opatija upozna vas!
Pročitaj više